ua en ru

Кабмін продовжив на рік строк ліквідації сірчаних кар'єрів в зоні діяльності ДГХП "Сірка"

Кабінет міністрів України продовжив до 2015 р. строк ліквідації сірчаних кар'єрів та відновлення екологічної рівноваги і ландшафту в зоні діяльності Роздільського ДГХП "Сірка".

Кабінет міністрів України продовжив до 2015 р. строк ліквідації сірчаних кар'єрів та відновлення екологічної рівноваги і ландшафту в зоні діяльності Роздільського ДГХП "Сірка". Про це йдеться у розпорядженні уряду № 881-р від 23 вересня 2014 р.

Відповідні зміни Кабмін вніс у розпорядження уряду № 622 від 15 жовтня 2003 р.

Даним розпорядженням Кабмін затвердив поданий Мінпромполітики проект ліквідації сірчаних кар'єрів, відновлення екологічної рівноваги і ландшафту в зоні діяльності Роздільського ДГХП "Сірка", що розроблений ВАТ "Гірхімпром" (м. Львів) і рекомендований до затвердження Центральною службою Укрінвестекспертизи Держбуду, площею 1 тис. 492,4 га та загальною кошторисною вартістю 49 млн 193,6 тис. грн.

Нагадаємо, 5 березня 2014 р. Вищий господарський суд прийняв рішення припинити функціонування полігону твердих побутових відходів площею 6 га у двох кілометрах від Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київська область).