ua en ru

Euler Hermes підтвердила позитивний рейтинг "Укрпластику"

Страхова компанія Euler Hermes підтвердила позитивний рейтинг фінансової стійкості ВАТ "Укрпластик". Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Рейтинговий рівень "positive" компанія отримала за підсумками аналізу діяльності в першій декаді 2014 року. "Така оцінка надає безумовну гарантію з боку Euler Hermes і відповідає вимогам S&P, підтримується власниками бондів та застрахованими EHG", - наголошується в повідомленні.

У процесі рейтингової оцінки враховувалися ключові фактори, в тому числі незалежність від валютних ризиків, фінансова стійкість контрагентів компанії, кредитне навантаження, фінансова прозорість ведення бізнесу.

Euler Hermes здійснює діяльність в більш ніж 50 країнах світу і є світовим лідером зі страхування гарантій експортних кредитів і інвестицій від фінансових, політичних і комерційних ризиків. База даних, якою володіє компанія, містить відомості про більш ніж 40 мільйонів компаній по всьому світу. Укладені договори страхування кредитних ризиків забезпечують покриття поставок товарів і послуг в 200 країнах.

ВАТ "Укрпластик" - найбільший в Східній Європі виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. Входить до ТОП-20 європейських компаній даного профілю. Компанія заснована в 1927 році.

ВАТ "Укрпластик" поставляє гнучкі пакувальні матеріали та упаковку компаніям Росії, України, інших країн СНД, Центральної та Східної Європи, Південної Африки.